Volleybal: leerlingen tegen de leerkrachten (25/11/2022)

Twee teams van het zesde jaar, één team van het vijfde jaar en het leerkrachtenteam speelden vrijdag een toernooi. Het leerkrachtenteam behaalde de eerste plaats, maar ook de andere teams hebben mooie volleybal laten zien! Proficiat!

 


Naschoolse sport (12/10/2022)

Woensdagnamiddag 12 oktober waren er drie sportactiviteiten:

  • Onze miniemen voetbal speelden enkele wedstrijden tegen andere scholen. Ze hebben goed gespeeld.

  • William Mpata, Thomas Robeys, Julian Van Aken, Stan Verhamme en Kwint De Roo speelden het eerste deel van de provinciale finale basketbal en wonnen zowel tegen Antwerpen als tegen Borsbeek. Proficiat! Binnenkort gaat het tweede deel van de finale door. Veel succes!

  • Op het badmintontoernooi op school behaalde Toon Smits de eerste plaats, Sarah Van Cauwenberghe de tweede plaats en Casper Goossens de derde plaats. Proficiat!

 


Sport na school (06/10/2022)

De SNS-pas of sport-na-school pas is een goedkope sportpas (jaarpas: 55 euro, periodepas: 35 euro) waarmee de leerlingen gedurende een bepaalde periode aansluitend aan de schooluren kunnen deelnemen aan verschillende sportactiviteiten in de buurt. Inschrijven kan eenvoudig via de website www.sportnaschool.be, ook kan je hier het volledige sportaanbod terugvinden.

 


Dwars door Mechelen (25/09/2022)