Volleybal (13/03/2024)

Vandaag speelde ons leerkrachtenteam tegen ons leerlingenteam. De leerkrachten wonnen met 2-0. Daarna werd er nog een tweede wedstrijd gespeeld met gemengde teams.

 


100K Running School Cup (10/03/2024)

Zondag namen meer dan 30 leerlingen/leerkrachten deel aan de 100K Running School Cup die in de Nekker door de RAM werd georganiseerd. De deelnemers liepen 5 of 10 km. Als school behaalden we een mooie tweede plaats. Proficiat!

 


Scholieren zaalvoetbal tweede ronde (06/03/2024)

Jules Guerre, Ziggy Theys, Sander Van den Eede, Mathis Laredj en Pieter Demecheleer speelden in Herentals de tweede ronde tegen Lier en Herentals. Herentals gaat naar de finale.

 


Scholieren zaalvoetbal eerste ronde (31/01/2024)

Wouter Hellemans, Ziggy Theys, Simon Catry, Sander Van den Eede, Mathis Laredj, Pieter Demecheleer en Jules Guerre wonnen hun wedstrijd tegen Busleyden Atheneum Zandpoortvest overtuigend (8-2) en verloren hun wedstrijd tegen BimSem (2-3). BimSem verloor van Busleyden Atheneum Zandpoortvest (2-3). Daardoor mogen onze scholieren naar de volgende ronde! Proficiat!

 


Indoor hockey (22/11/2023)

Janne Vandebeek, Oskar Scheers, Ferre Deprez, Warre Festraets Willemen, Brik Van Dijck, Stephen Zwaan en Pieter Ghysen namen deel aan de naschoolse activiteit indoor hockey.

 


Badminton en miniemen basketbal (18/10/2023)

Onze miniemen basketbal speelden tegen Boom en Bornem en maakten enkele mooie punten! Op school werd een badmintontoernooi gespeeld. Amy behaalde de eerste plaats! Proficiat!

 


Miniemen voetbal en cadetten basketbal (11/10/2023)

Onze miniemen voetbal en cadetten basketbal speelden in de Nekker tegen enkele andere scholen. Ze lieten enkele mooie acties zien!

 


Hindernissenloop (27/09/2023)

Janne, Febe, Oliver, Margot, Lore, Casper en Laila namen deel aan de hindernissenloop in de Nekker. Ze gingen vlot over de hindernissen! Knap gedaan!

 


Dwars door Mechelen (24/09/2023)

Enkele leerlingen en leerkrachten namen vandaag deel aan de 5/10 km van Dwars door Mechelen. Het was een nieuw, leuk en mooi parcours met de start voor onze school. Door het fijne parcours, het mooie weer en de talrijke supporters, werd het een heel aangename loop! Ze hebben dat schitterend gedaan! Proficiat!

 


Finale klassentoernooi voetbal (06/06/2023)

Het was een finale op het scherpst van de snede. Dankzij goed samenspel en enkele mooie doelpunten wist 1C de overwinning binnen te halen. Bedankt aan alle deelnemers, scheidsrechters en supporters!

 


Dancebattle (24/05/2023)

Ons dansteam heeft op de dancebattle in de Nekker een zeer mooie moderne dans laten zien. Hiermee behaalden ze de tweede plaats. Proficiat!

 


Survival trophy (17/05/2023)

Onze deelnemers aan de survival trophy in Hofstade overwonnen de verschillende hindernissen met glans! Knap gedaan!

 


Volleybaltoernooi op school (10/05/2023)

Woensdag 10 mei speelden enkele leerlingen en leerkrachten op school een volleybaltoernooi. Het was een sportieve en fijne namiddag!

 


Voetbal 4-4 (26/04/2023)

Woensdag 26 april speelden enkele ploegen van TSM, BimSem en onze school in de Nekker een voetbaltoernooi 4-4. Onze miniemen eindigden op de negende plaats. Onze scholieren behaalden de derde plaats.

 


100K Running School Cup (19/03/2023)

Zondag 19 maart ging de 100K Running School Cup door. Onze leerlingen en leerkrachten hebben allemaal zeer goed gelopen, waardoor onze school op een mooie tweede plaats eindigde! Proficiat! Julian Van Aken behaalde zelfs de tweede plaats van alle deelnemers van de 5km! Knap gedaan!

 


Zaalvoetbal 2de ronde (08/03/2023)

Vandaag ging in Leest de 2de ronde van de scholencompetitie zaalvoetbal cadetten door. Ibrahim El Marchouhi, George Cooper, Ilyes Haddad, Rayan Al Kachari en Wael El Mojahidi speelden tegen twee ploegen van het Heilig-Hartcollege van Heist-op-den-Berg. Onze cadetten speelden zonder wisselspeler. Ze wonnen de wedstrijd tegen de ene ploeg en verloren de wedstrijd tegen de andere ploeg.

 


Basketbal 3 on 3 (15/02/2023)

Onze twee teams speelden een tornooi met teams van TSM Mechelen, KOSH Herentals en BA Stassart. Maud Frohlich, Stella Scheppers, Mila Willems en Margo Bertrand vormden het enige meisjesteam en behaalden een mooie zevende plaats. Kirill Machiels, Pieter Meel, Sander Hoogstoel en Casper Goossens behaalden de eerste plaats! PROFICIAT!

 


Zaalvoetbal scholieren (01/02/2023)

Vandaag hebben de scholieren jongens zaalvoetbal gespeeld. Ze speelden tegen Busleyden Atheneum, Atheneum Boom, BA Zandpoort en BimSem Mechelen. Het was een sportieve en fijne namiddag!

 


Zaalvoetbal cadetten (23/01/2023)

Vandaag speelden onze cadetten zaalvoetbal. Rayan Al Kachari, Ibrahim El Marchouhi, Ilyes Haddad, Timo Plasch, Wael El Mojahidi, Luca Steegmans en Niels Van Broeck wonnen zowel tegen BimSem (5-3) als tegen Atheneum Boom (3-1)! Onze cadetten mogen naar de volgende ronde!

 


Zaalvoetbal miniemen (18/01/2023)

De miniemen speelden tegen VTIZ Zandhoven en BimSem Mechelen. Het was een sportieve en fijne namiddag!

 


Provinciaal kampioen basketbal (cadetten jongens) (11/01/2023)

Onze cadetten jongens (Kirill Machiels, Niels Van Damme, Thomas Robeys, William Mpata, Julian Van Aken en Kwint De Roo) wonnen vandaag de finale tegen LIV Antwerpen en werden PROVINCIAAL KAMPIOEN!

 


Volleybal: leerlingen tegen de leerkrachten (25/11/2022)

Twee teams van het zesde jaar, één team van het vijfde jaar en het leerkrachtenteam speelden vrijdag een toernooi. Het leerkrachtenteam behaalde de eerste plaats, maar ook de andere teams hebben mooie volleybal laten zien! Proficiat!

 


Naschoolse sport (12/10/2022)

Woensdagnamiddag 12 oktober waren er drie sportactiviteiten:

  • Onze miniemen voetbal speelden enkele wedstrijden tegen andere scholen. Ze hebben goed gespeeld.

  • William Mpata, Thomas Robeys, Julian Van Aken, Stan Verhamme en Kwint De Roo speelden het eerste deel van de provinciale finale basketbal en wonnen zowel tegen Antwerpen als tegen Borsbeek. Proficiat! Binnenkort gaat het tweede deel van de finale door. Veel succes!

  • Op het badmintontoernooi op school behaalde Toon Smits de eerste plaats, Sarah Van Cauwenberghe de tweede plaats en Casper Goossens de derde plaats. Proficiat!

 


Sport na school (06/10/2022)

De SNS-pas of sport-na-school pas is een goedkope sportpas (jaarpas: 55 euro, periodepas: 35 euro) waarmee de leerlingen gedurende een bepaalde periode aansluitend aan de schooluren kunnen deelnemen aan verschillende sportactiviteiten in de buurt. Inschrijven kan eenvoudig via de website www.sportnaschool.be, ook kan je hier het volledige sportaanbod terugvinden.

 


Dwars door Mechelen (25/09/2022)