Middagactiviteiten

Wie graag knutselt en tekent, vindt zeker een leuke uitdaging in het lokaal plastische opvoeding. Er worden niet alleen prachtige kunststukjes gemaakt, maar je leert er ook heel wat tekentechnieken.

Onze handige harry’s verwachten we in het technieklokaal. Zagen, boren, elektrische verbindingen leggen … het levert hoogstaande werkstukken op waar leerlingen terecht fier mogen over zijn.

Natuurlijk moet je over een zeker zangtalent beschikken om je bij ons schoolkoor aan te sluiten. Toch is het vooral de bedoeling dat er samen plezier gemaakt wordt en dat er leuke liedjes gezongen worden.

​​​​​​

In de eerste graad zijn er tal van klassencompetities. In een sfeer van fair play nemen klassen het tegen elkaar op in verschillende sporten. We willen geen topsport bieden, maar er een leuke groepsactiviteit van maken die de klassfeer bevordert. Er is tijdens de middag ook vrij zwemmen.

Ben je iemand die het liever wat rustiger aan doet? Geen probleem, je bent altijd welkom in de leesclub voor een goed boek of in de schaakclub. Je kan ook elke middag terecht in de middagstudie. Of wil je even ontspannen tijdens een leuke film? In het informaticalokaal kan je een werkje maken of iets opzoeken. En natuurlijk zijn er ’s middags vaak remediëringslessen. Vergeet ook ons wekelijks klassenuurtje niet!