50 dagenviering van de zesdes

Afgelopen vrijdag vierden onze zesdes hun laatste 50 dagen op de middelbare school. Ondanks de beperkte mogelijkheden konden ze zich toch tijdens een touwparcours en picknick in Weyneshof uitleven. Omstreeks 15.30u keerden ze terug naar school, waar hen een verrassing opwachtte: een heuse traktatie op pizza. Zo is het aftellen voor onze zesdes alvast met 'brood en spelen' ingezet ...

Onze laatste 50 dagen in het Sint-Romboutscollege afsluiten in stijl, niet helemaal. We trokken immers onze slechtste kleren aan om ons te wagen aan de avonturen van het Weyneshof.  

Vorige vrijdag konden we eindelijk even ontsnappen aan de coronarealiteit. In klasverband waagden we ons aan avontuurlijke parcours boven het water of in de lucht. De ontspannende activiteit zorgde niet alleen voor een goede spiertraining, maar ook voor een zalige groepssfeer binnen de klas. Iedereen hielp elkaar door de beste tactieken uit te wisselen om veilig de moeilijkheden van het parcours te trotseren. Ook luide aanmoedigingen zorgden voor ambiance.  

Na afloop keerden we met een glimlach terug naar school waar ons nog een verrassing te wachten stond. Op de speelplaats stond er een foodtruck klaar die al volop in de weer was om pizza’s klaar te maken. Op die manier konden we in grote cirkels met de klas samen genieten van het heerlijke hapje terwijl we nog wat grappige herinneringen van de dag overliepen.

Nelle Verhamme (6LaWi)

 

Voor meer foto's, klik hier.

Bericht gepubliceerd op
12/05/2021 - 10:00

Terug naar het overzicht