SCHOOLBEZOEKDAG ZATERDAG 15 OKTOBER 2022 -

INFOAVOND & SCHOOLBEZOEKDAG OP ZATERDAG 11 MAART 2023

Beste ouders, beste leerling

wij openen onze deuren voor een schoolbezoekdag op zaterdag 15 oktober 2022 van 9u tot 16u.  Op woensdag 28 september kan u vanaf 14u via de homepage van onze website reserveren om een afspraak te maken.  Op donderdag 9 maart bent u van harte welkom op onze infoavond en op zaterdag 11 maart 2023 nodigen we u uit op onze schoolbezoekdag.

Inschrijvingen

De periode voor de aanmelding van een nieuwe leerling in het eerste jaar start op 27 maart en loopt t.e.m. 21 april 2023. We schrijven onze leerlingen in via de website https://aanmelden.school. Een uitgebreide handleiding vindt u ook op onze website.

De voorrangsregeling voor broers en zussen bestaat nog steeds: door digitaal aan te melden en het Sint-Romboutscollege als enige keuze op te geven, bent u zeker van uw inschrijving.

Indien u nog verdere inlichtingen wenst, dan kan u steeds bij ons terecht door een mailtje te sturen naar inschrijving@srco.be.

Op maandag 15 mei 2023 ontvangt u een mail met daarin het resultaat van de toewijzing.  Nadien kan u het dossier van uw kind verder vervolledigen t.e.m. maandag 12 juni 2023.

in de loop van de maand juni ontvangt u een uitnodiging om een afspraak te maken voor de definitieve registratie van de inschrijving. Het tijdstip waarop u langskomt kan u dan zelf kiezen.

Tijdschrift

Wil je meer informatie over onze school? Bekijk dan zeker eens onze infobrochure.