Live digitale infomomenten

Beste ouders, beste leerling

Wil u ons college nu al bezoeken: geen probleem! Op de homepage van onze site kan u klikken op het promofilmpje en nadien op de virtuele schoolbezoekdag. U kan aan de hand van een drone door de school vliegen, leraars leggen het verschil uit tussen de studierichtingen 'Klassieke Talen' en 'Moderne Talen en Wetenschappen' en u kan er ook enkele sfeerbeelden bekijken. Wees welkom!

 

Inschrijvingen

De periode voor de aanmelding van een nieuwe leerling in het eerste jaar start op 29 maart 2021. We schrijven onze leerlingen in via de website https://aanmelden.school. Een uitgebreide handleiding vindt u ook op onze website.

De voorrangsregeling voor broers en zussen bestaat nog steeds: door digitaal aan te melden en het Sint-Romboutscollege als enige keuze op te geven, bent u zeker van uw inschrijving.

Indien u nog verdere inlichtingen wenst, dan kan u steeds bij ons terecht door een mailtje te sturen naar inschrijving@srco.be.

De effectieve registratie van de inschrijvingen gaat op school door op woensdag 30 juni van 13u tot 18u, op donderdag 1 en vrijdag 2 juli van 10u tot 16u.

We hopen u bij ons te mogen verwelkomen!

 

Tijdschrift

Wil je meer informatie over onze school? Bekijk dan zeker eens ons jaarlijks tijdschrift voor en door leerlingen van het eerste jaar.