Infomomenten 2019-2020

Om onze school beter te leren kennen, nodigen wij u en uw dochter/zoon uit op onze informatieavond op DONDERDAG 19 MAART 2020 van 19.30 uur tot 21 uur in het Sint-Romboutscollege. 

Eerst geven we een duidelijke uitleg over onze studierichtingen; in het kader van de modernisering van het secundair onderwijs zijn er een aantal nieuwigheden.  Nadien vertellen we u wat meer over onze aanpak.  In navolging van het nieuwe decreet rond inschrijvingsrecht geven we een toelichting over de aanmeldingsprocedure die voorafgaat aan de inschrijving.  De periode voor de aanmelding van een nieuwe leerling in het eerste jaar begint op 30 maart en eindigt op 24 april 2020.  De effectieve registratie van de inschrijving start op maandag 25 mei en loopt tot en met vrijdag 12 juni 2020.

Het nieuwe inschrijvingsdecreet omvat nog steeds een voorrangsregeling voor broers en zussen, maar u moet wel de procedure doorlopen zoals ze hierboven beschreven staat.

Tijdens de infoavond zullen er geen rondleidingen voorzien zijn. Wenst u toch een rondleiding? Kom dan naar onze schoolbezoekdag op ZATERDAG 21 MAART 2020.

Indien u nog verdere inlichtingen wenst, dan kan u steeds bij ons terecht via 015/20 24 10 of door een mailtje te sturen naar post@srco.be.

Mochten er nog wijzigingen zijn betreffende de inschrijvingen, dan brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte.

We hopen u bij ons te mogen verwelkomen!

 

Tijdschrift

Wil je meer informatie over onze school? Bekijk dan zeker eens ons jaarlijks tijdschrift voor en door leerlingen van het eerste jaar.