Infomomenten 2019-2020

Om onze school beter te leren kennen, nodigen wij u en uw dochter/zoon uit op onze informatieavond op dinsdag 12 maart van 19.30 uur tot 21 uur in het Sint-Romboutscollege

Eerst geven we een duidelijke uitleg over onze studierichtingen; in het kader van de modernisering van het secundair onderwijs zijn er een aantal nieuwigheden.  Nadien vertellen we u wat meer over onze aanpak.  Om af te ronden voorzien we een korte toelichting over de inschrijvingsprocedure via het callcenter die doorgaat op dinsdagavond 23 april van 19u tot 21u.  Bij een effectieve inschrijving verwachten we u vanaf zaterdag 27 april tot en met woensdag 22 mei om de inschrijving officieel te laten registreren.

Tijdens de infoavond zullen er geen rondleidingen voorzien zijn. Wenst u toch een rondleiding? Kom dan naar onze schoolbezoekdag op zaterdag 23 maart!

We hopen u bij ons te mogen verwelkomen.

Voorrangsperiode

De voorrangsperiode voor broers en zussen loopt van woensdag 13 maart tot en met vrijdag 29 maart. Wie van deze regeling gebruik wenst te maken ontvangt daarover nog een brief.

Tijdschrift

Wil je meer informatie over onze school? Bekijk dan zeker eens ons jaarlijks tijdschrift voor en door leerlingen van het eerste jaar.