Pastadagen

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari knopen we – zoals al eerder gemeld - terug aan met een goede pre-coronatraditie en houden wij ons vijfde Pastafestijn. Bereidwillige ouders en leerkrachten slaan de handen in elkaar om van deze dagen een groot succes te maken.

Deze pastadagen staan in het teken van Kom Op Tegen Kanker. De integrale opbrengst gaat naar de sponsoring van onze twee wielerteams die gaan deelnemen aan ‘de 1000 kilometer tegen Kanker’.

Naast spaghetti met keuze uit drie zelfbereide sauzen, waarvoor uitsluitend verse ingrediënten gebruikt worden, is er ook een door ouders bemande Ouderbar voor een leuke babbel achteraf of een aperitiefje vooraf. Kortom, een uitstekende gelegenheid om op een informele manier andere ouders evenals leerkrachten van uw zoon of dochter te ontmoeten.

Voor de spaghetti is er keuze tussen:

  • Spaghetti ‘classico’: zuiderse groentjes, gehakt en tomatensaus.
  • Spaghetti ‘carbonara’: ui, spekjes en ei.
  • Spaghetti ‘vegetariano’: zuiderse groentjes in een pittige romige saus. Deze saus is hallal.

De prijs voor een kinderportie bedraagt 10 euro. Voor volwassenen bedraagt dit 16 euro à volonté. U kan in ons restaurant een aperitief drinken en de maaltijd afronden met een lekker dessertje.

Dit dessert kan u best mee bestellen samen met uw pasta. Er is keuze tussen:

  • Ijscrème (volwassenen: 4 euro; kinderportie: 2 euro)
  • Tiramisu: 3,5 euro
  • Chocomousse: 2,5 euro.

Omwille van logistieke redenen moet u wel op voorhand inschrijven voor het restaurant ten laatste op dinsdag 31 januari. Betalen gebeurt ter plaatse, cash of via payconiq.

 

Klik op de link achter de door u gekozen dag. Na het invullen van uw bestelling klikt u onderaan op ‘Verzenden’. U ontvangt in uw mailbox een bevestiging. Via deze bevestiging kan u uw bestelling nog wijzigen tot 31 januari.

Vrijdag 3/02: U bent welkom tussen 17.30 u en 20 u.

U kan inschrijven voor vrijdag via https://forms.gle/ZvbcsmGcCTDtHtMD7

Zaterdag 4/02: U bent welkom tussen 17.30 u en 20 u.

U kan inschrijven voor zaterdag via https://forms.gle/GGbDtNz8LtZYTVvcA
 

Onze Ouderbar opent op vrijdag 3/02 en op zaterdag 4/02 vanaf 17.00 uur en bevindt zich in de sfeervol aangeklede Orgelzaal (vroegere kapel). Bij de inschrijving is ook een gratis drankje in de Ouderbar inbegrepen.

 

We hopen u te mogen verwelkomen op onze Pastadagen.

Bericht gepubliceerd op
20/01/2023 - 16:00

Terug naar het overzicht