De warmste week: bedankt!

In de maand november zijn heel wat mensen in de weer geweest om in het teken van ons Erasmus+ project over (sociaal) ondernemen geld in te zamelen voor Music for Life. We hebben oa. nestkastjes verkocht, weekendparking voorzien, liedjes aangevraagd op de speelplaats en acties van leerkrachten geveild. Dit alles heeft een bedrag van 1122 euro opgebracht. 

Eind november werd er in de leerlingenraad en de lessen godsdienst (1e, 2e en 3e jaar) gestemd over het goede doel; het werd uiteindelijk Villa Clementina, een geïntegreerd en inclusief kinderdagverblijf uit Zemst dat zich inzet voor kinderen met en zonder beperking: http://www.villaclementina.be/

We zijn toch wel fier op het opgehaalde bedrag (te meer omdat onze acties samenvielen met de verkoop van de tombolalotjes) en willen iedereen bedanken die een bijdrage geleverd heeft.

Tijdens de warmste week (18 tot 24 december) zal een delegatie van Erasmus+-leerlingen naar de Music for Life stand in het domein Puyenbroek (Wachtebeke) gaan om het bedrag te overhandigen en een plaatje aan te vragen. 

Het warmste team van het Sint-Romboutscollege (hetishierwarm@gmail.com)

Bericht gepubliceerd op
07/12/2018 - 14:14

Terug naar het overzicht