Groene week

Maandag 5 februari: VERVOER

We moedigen leerlingen massaal aan te voet, met de fiets of via openbaar vervoer naar school te komen. We hopen die dag geen auto’s te zien voor de schoolpoort.

Dinsdag 6 februari: DIKKETRUIENDAG

De verwarming wordt vandaag enkele graden kouder gezet. Een extra dikke trui die dag zal geen overbodige luxe zijn. Ook kan er genoten worden van een gezonde snack tijdens de middagpauze.

Woensdag 7 februari:

De leerlingen zullen lokaal en biologisch geteeld fruit ontvangen. Hiermee willen we een bijdrage leveren aan een gezond college!

Donderdag 8 februari: AFVALARME en ENERGIEZUINIGE dag + KLEDIJ INZAMELEN

Deze dag gaan we volop voor een afvalarme dag! Breng een brooddoos, een drinkbus en een tussendoortje in een herbruikbaar doosje mee. Hiermee proberen we als school onze afvalberg te verkleinen. Bovendien worden leerkrachten aangemoedigd om hun energieverbruik te minderen. De lessen zullen dus iets klassieker verlopen dan de leerlingen gewoon zijn. Gebruikte goederen verdienen een tweede leven en daarom zamelen we vandaag en morgen degelijke kledij in die u niet meer gebruikt ten voordele van het Kringloopateljee. Deze kledij kan tussen 8u en 8u30 en tussen 16u en 16u30 binnengebracht worden aan het onthaal.

Vrijdag 9 februari: APPELSIENENFIETS + KLEDIJ INZAMELEN

We zullen onder de middagpauze onze eigen elektriciteit opwekken via een fysieke inspanning om hiermee onze eigen sapjes te persen. Gebruikte goederen verdienen een tweede leven en daarom zamelen we ook vandaag degelijke kledij in die u niet meer gebruikt ten voordele van het Kringloopateljee. Deze kledij kan tussen 8u en 8u30 en tussen 16u en 16u30 binnengebracht worden aan het onthaal.

Bericht gepubliceerd op
19/01/2018 - 12:00

Terug naar het overzicht