Wanneer?
22/02/2019 vanaf 17:30 - 23/02/2019 tot 20:00

Waar?
Sint-Romboutscollege

Terug naar het overzicht

Helaas!

Dit event is reeds afgelopen!

Pastadagen

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari houden wij ons derde Pastafestijn. Bereidwillige ouders en leerkrachten slaan de handen in elkaar om van deze dagen een groot succes te maken.

Naast spaghetti met keuze uit vier zelfbereide sauzen, waarvoor uitsluitend verse ingrediënten gebruikt worden, is er ook een door ouders bemande Ouderbar voor een leuke babbel achteraf of een aperitiefje vooraf.

Kortom, een uitstekende gelegenheid om op een informele manier andere ouders evenals leerkrachten van uw zoon of dochter te ontmoeten.

Voor de spaghetti is er keuze tussen:

  • Spaghetti ‘classico’: zuiderse groentjes, gehakt en tomatensaus.
  • Spaghetti ‘carbonara’: ui, spekjes en ei.
  • Spaghetti ‘vegetariano’: zuiderse groentjes in een pittige romige saus.
  • Spaghetti ‘mediterano’: groentjes en gehakt met een pittige oosterse kruidenmengeling.

De laatste twee sauzen zijn halal. De prijs voor een kinderportie bedraagt 7 euro. Voor volwassenen bedraagt dit 13 euro à volonté.

U kan in ons restaurant een aperitief drinken en de maaltijd afronden met een lekker dessertje. Dit dessert kan u mee bestellen samen met uw pasta. Er is keuze tussen:

  • Ijscrème (volwassenen: 3 euro; kinderportie: 1,5 euro)
  • Tiramisu: 3 euro
  • Chocomousse: 2 euro
  • Baghrir = Duizend gaten pannenkoek: 2 euro

Omwille van logistieke redenen moet u wel op voorhand inschrijven voor het restaurant, de inschrijvingen zijn reeds gesloten. Betalen gebeurt ter plaatse (enkel cash).

De Ouderbar opent op vrijdag 22/02 en op zaterdag 23/02 vanaf 17.00 uur en bevindt zich in de sfeervol aangeklede Orgelzaal (vroegere kapel). Bij de inschrijving is ook een gratis drankje (koffie of muntthee, frisdrank, biertje) in de Ouderbar inbegrepen.

Neem plaats achter de piano, vertel eens een leuke anekdote van op schoolreis of bewonder allerhande creaties van onze leerlingen. En was U hier zelf ooit op het college, dan ontmoet U misschien nog eens een oude schoolkameraad. Wie weet hoe verrassend de avond wel wordt!