Fien Leplae (2E) provinciaal en Belgisch kampioen ropeskipping

Even een sportnieuwtje, Fien Leplae (2E) is vorig weekend provinciaal kampioen geworden met haar ropeskipping ploeg, dit weekend zijn ze met dezelfde ploeg Belgisch kampioen geworden.

Lees meer

Laatste ronde taalwedstrijd Duits van de KULeuven

Met enige fierheid weten dat Carolien Van Relegem uit 6H (Latijn - Moderne Talen) geselecteerd werd om door te stoten naar de volgende en laatste ronde van de taalwedstrijd Duits van de KULeuven.

Lees meer

Twee weken CLIL

Shari Van Looy (leerkracht M.O.) en Jonas Bohets (leerkracht Nederlands/Engels) trokken 2 weken naar Jaén om te CLIL'en.

Lees meer


Dikketruiendag

Naar jaarlijkse gewoonte neemt ook onze school deel aan de Dikketruiendag!

Lees meer

Taalwedstrijd

Op woensdag 8 februari namen de leerlingen uit de klassen 6GH (de afdeling Latijn - Moderne Talen) deel aan de taalwedstrijd georganiseerd door de KU Leuven Campus Brussel. 

Lees meer

Wiskundeolympiade

Op 18 januari namen meer dan honderd van onze leerlingen uit de tweede en derde graad deel aan de eerste ronde van de Vlaamse Wiskunde Olympiade.

Lees meer


CLIL in Spanje

Mevrouw Van Looy en de heer Bohets zijn twee weken in Jaén. In het Colegio Pedro Poveda maken zij kennis met de Spaanse aanpak van CLIL.

Lees meer

Jobshadowing

De afgelopen twee weken trokken de heer Nerinckx en de heer Van der Jeugt naar Ierland om hun (vak)kennis van het Engels bij te schaven in het kader van ons CLIL-project.

Lees meer

Latijnolympiade Cicero

Van 11 tot 14 mei trekt Hannelore Heylen (6Egrlaw) naar Arpino in Italië. Zij is een van de Vlaamse laureaten van de Latijnse vertaalolympiade. Een dikke proficiat!!

Lees meer


Engels toneel

Op maandag 23 januari en dinsdag 24 januari genoten onze leerlingen uit het 2de en 3de jaar van een Engelstalige toneelvoorstelling.

Lees meer

CLIL-uitwisseling Ierland

Twee leerkrachten spijkeren momenteel hun Engels bij in Ierland om de CLIL-leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.

Lees meer

Uitslag tombola

Op maandag 5 december 2016 vond de trekking plaats van onze jaarlijkse tombola. De uitslag van de trekking vindt u onder 'lees meer'.

Lees meer